4 viestiä aiheessa Web-kääntäjä.... Näytetään viestit 1 - 4.

Edellinen 1 Seuraava
Nylonman
Nylonman kirjoitti 14.05.2007 kello 17:06.

Olisiko mahdollista saada tänne sellainen webbi-kääntäjä, samanlainen kuin esim. AltaVistan BabelFisch? Sieltä sekä muistakin käännöspalveluista puuttuu suomenkieli. Sellaisesta olisi hyötyä koska monellakaan ei ole vara ostaa "ihmiskääntäjiltä" palveluita. Kyllä tietokonekin tekee ihan hyvää käännöstyötä, tosin se vaatiin pientä jälkimuokkaamista, mutta samallahan oppii kieltä.

miikka
miikka kirjoitti 14.05.2007 kello 18:50.

En ole asiaa koskaan tutkinut, mutta uskoisin sen olevan teknisesti erittäin haastava tehtävä. Muistelisin jossain netissä nähneeni suomenkielellä olevan konekääntäjän, jonka avulla sai ainakin pieniä tekstejä käännettyä, mutta en pikaisella googlettamisella linkkiä löytänyt. Pistäkää joku tänne jos satutte tietämään / löytämään.

miikka
miikka kirjoitti 14.05.2007 kello 19:15.

Löysin kyseisen kääntäjän, mutta palvelu on maksullinen, ja sillä voi kokeilla vain max. 80 merkkiä pitkiä käännöksiä. Kyseinen tuote löytyy osoitteesta http://www.sunda.fi/online_demo.html ja sen saa ilmaiseksi käyttöönsä näköjään viikoksi.

Anchjo
Anchjo kirjoitti 14.05.2007 kello 22:01.

Kokeilin tuota kääntäjää, ja se käänsi aivan yksinkertaisimpia lauseita lukuun ottamatta kaiken ihan väärin. Konekääntäminen on niin haastavaa, että on turha odotella kunnollista englanti-suomi-kääntäjää. Samassa ajassa oppii puhumaan englantia ja montaa muuta kieltä sujuvasti ;)

Edellinen 1 Seuraava